Pobjeda za kraj sezone

Četvrtom pobjedom u Ligi za prvaka, košarkaši Kaknja su se časno i dostojanstveno oprostili od vjerne publike i na kraju ipak uspješne sezone. Večeras je u Kaknju poražena Bosna rezultatzom 85:81

Pročitajte više ...

KK Kakanj - KK Bosna Royal

Večeras 25.04.2018. godina u 19,00 sati u kakanjsku dvoranu dolazi ekipa KK "Bosna Royal". Za naše košarkaše utakmica je bez značaja, pošto se naša ekipa nemože plasirati u Playoff. Međutim svaka pobjeda se piše i pamti tako da smo sigurni da će naši momci večeras dati sve od sebe kako bi došli do četvrte pobjede u Ligi za prvaka i sa pobjedom se oprostili od ove sezone. Bit će teško posebno što je večeras ekipa oslabljena i za Nikolu Gačešu koji je već u Španiji i predstavljen kao pojačanje za ekipu Real Betis, a več od ranije povrijeđeni su i Palavra i Talić.

Ulaz za večerašnju utakmicu je besplatan !

Pročitajte više ...

Kakanj - Igokea 62 - 88

Više nego zaslužena pobjeda ekipe KK Igokea. Sportski se nadati pobjedi i u svaku utakmicu ući sa imperativom pobjede, međutim sinoć je Igokea pokazala zašto je najbolja ekipa u BiH. Našim momcima sve cestitke i glavu gore. Idemo dalje.

Pročitajte više ...

Poziv za najbolju publiku

Trener Pandža i kapiten Muflizović zajedno sa igračima poručuju da ste nam večeras potrebniji nego ikad. Pozivamo sve ljubitelje košarke iz Kaknja iz okruženja da večeras dođu u sportsku dvoranu Kakanj da nam pomognu da zajedničkim snagama ostvarimo još jednu domaću pobjedu. U Kakanj dolazi najbolja BH ekipa, Prvak BiH, osvajač KUP-a i standardni član ABA lige KK Igokea Laktaši. Utakmica je na rasporedu večeras (18.04.2018) u 19,00 sati.

DOĐIMO I NAVIJAJMO ZA KAKANJ !

Pročitajte više ...

Poraz od Sparsa

U sportskoj dvorani Grbavica naši košarkaši poraženi su od ekipe OKK Spars, rezultatom 75-64

Pročitajte više ...

Pogledajte starije objave ...
top