Prvi tim u Širokom Brijegu - omladinci u Kaknju

Košarkaški klub Kakanj sa svojom najboljom selekcijom sutra 18.11.2017. godinu gostuje u Širokom Brijegu. Utakmica se igra u Gradskoj dvorani Pecara sa početkom u 18,00 sati. Ljubitelji košarke utakmicu mogu pratiti putem live prenosa na yotub kanalu KS BiH.

 

Omladinske selekcije KK Kakanj sutra 18.11.2017. godine u kaknjskoj sportskoj dvorani igraju utakmice 4. kola Omladinske lige ZE DO kantona. Gosti ekipe KK Kakanj su predpioniri, pioniri i juniori KK Ten Zenica i kadetska ekipa KK Orlovik Žepče.

- Pioniri KK Kakanj - KK Ten Zenica - 10,00 sati

- Juniori KK Kakanj - KK Ten Zenica - 11,30 sati

- Predpioniri KK Kakanj - KK Ten - 13,00 sati

- Kadeti KK Kakanj - KK Orlovik Žepče - 14,00 sati

 

Košarkaški klub Kakanj vas poziva da putem live strema pratite utakmicu HKK Široki - KK Kakanj i da sutra posjetite sportsku dvoranu Kakanj i da popgledate naše najmlađe košarkaše.

 

KK Kakanj

 

Pročitajte više ...

Uz pomoć publike do treće pobjede

Zaslužena naša pobjeda. Zaslužili smo je velikom borbom tokom svih 40 minuta uz nadljudske napore. Mislim da je naša prednost trebala biti i izražajnija jer smo fulali veliki broj slobodnih bacanja (19/37). Čestitam mojim momcima. Dobili smo ozbiljnu ekipu Slobode. Čestitke i veliko hvala publici na čiji pogon mi i igramo sjajno. Vrlo je važno da kući dobijemo utakmice i jako sam zadovoljan predstavom mog tima večeras, rekao je trener Kaknja, Josip Pandža nakon susreta u izjavi za KakanjLive.com.

"PUBLIKO VELIKO HAVALA"

 

Pročitajte više ...

DERBY KOLA; KK Kakanj - OKK Sloboda

Subota 11.11.2017. godine u 19,00 sati u Sportskoj dvorani Kakanj derby kola KK Kakanj - OKK Sloboda

 

Košarkaši, treneri, Uprava kluba poziva sve kakanjce da sutra dođu u kakanjsku dvoranu, da daju podršku našim košarkaškašima da  zajedno dođemo do nove pobjede !

 

KK Kakanj

Pročitajte više ...

Navijači vodili Kakanj do pobjede

Nakon posljednjeg sudijskog zvižduka gromoglasno odzvanjalo dvoranom ime najuspješnijeg reprezentativnog košarkaškog trenera u BiH Josipa Pandže, koji je ovako prokomentarisao utakmicu:


- U prvom dijelu smo ušli u pogrešan ritam, koji je više odgovarao Vogošći. Oni su to iskoristili, pružili jak otpor i na odmor smo otišli s minimalnom prednošću. U drugom poluvremenu odbrambeno smo odlično funkcionirali, uspješno zaustavili Tuljkovića, Peljtu i Maksimovića, kontranapadima dolazili u završnicu, pogađali u važnim situacijama i na vrijeme osigurali pobjedu, koja nam mnogo znači uoči teškog susreta sa zahuktalom Slobodom koja igra najbolju košarku u Ligi. Moram istaći i veliku podršku naših navijača, koji su organizirano došli u Vogošću i svojim briljantnim navijanje umnogome doprinijeli našoj solidnoj igri i zasluženoj pobjedi. U svakom slučaju, zadovoljan sam, ali možemo biti još bolji i na tome ćemo raditi.

Uprava kluba, košarkaši, treneri upučuju jedno veliko, veliko HVALA najboljoj i najvjernijoj publici koji su velikom broju došli u Vogošću da pomognu našim momcima u ostvarenoj pobjedi. Znamo da su i drugi kakanjci, koji nisu bilii sa nama u dvorani srcem i dušom navijali za Kakanj i njima jedno veliko HVALA.

U subotu vas pozivama da zajedno ostvarimo još jednu pobjedu. U subotu je DERBY KOLA. U goste našim košarkašima dolazi OKK Sloboda Tuzla, ekipa koja nije izgubila ni jednu utakmicu. Utakmica se igra u subotu 11.11.2017 godine sa pošetkom u 19,00 sati.

DOĐIMO I PODRŽIMO NAŠE KOŠARKAŠE !

Pročitajte više ...

KK Kakanj u Vogošći - omladinski pogon u Kaknju

Košarkaški klub Kakanj u okviru IV kola prvenstva BiH u nedjelju 05.11.2017. godine sa početkom u 19,00 sati u Vogošći igra  prvenstvenu utakmicu  protiv ekipe KK Vogošća.

Uprava i košarkaši pozivaju sve svoje vjerne navijače da u nedjelju dođu na utakmicu u Vogošću da daju podršku našim košarkašima.

 

Sutra 04.11.2017. godine u okviru II kola omladinske lige ZE DO kantona u kaknjskoj sportskoj dvorani igraju se četiri utakmice protiv odgovarajućih selekcija KK Vukovi Zenica, kako slijedi;

- Predpioniri u 10,00 sati

- Pioniri u 11,00 sati

- Kadeti u 12,30 sati

Juniori u 14,00 sati

 

DOĐIMO I PODRŽIMO NAŠE MLADE KOŠARKAŠE !!!

 

KK Kakanj

Pročitajte više ...

Pogledajte starije objave ...
top