Sedma pobjeda naših košarkaša

Naši košarkaši upisali su i sedmu pobjedu od devet odigranih utakmica. U desetom kolu u kakanjskoj dvorani savladana je ekipa KK Radnik Bijeljina. U jedanaestom kolu naši košarkaši gostuju u Mostaru kod ekipe SKK Student Mostar. Poslije odigranog 11 kola slijedi pauza do 10.01.2018 godine kada gostujemo u Mrkonjić Gradu, a 13.01.2018 godine u Kaknju se igra utakmica protiv KK Bosna Royal.

Pročitajte više ...

KK Kakanj - KK Radnik Bijeljina

U subotu 16.12.2017. godine u Sportskoj dvorani Kakanj sa početkom u 19,00 sati očekuje nas utakmica sa vrlo neugodnom ekipom KK Radnik iz Bijeljine. Nesmijemo zaboraviti da je ekipa Radnika pobjedila ekipu OKK Sloboda u Mejdanu. Košarkaši Kaknja sigurno će kao i u svaku drugu utakmicu ući sa energijom za pobjedom i nadamo se novoj pobjedi pred našom publikom. Nadati se da će zdravstveni bilten biti konačno dobar te da će naš centar Milivoje Božović do subote biti zdrav i da će istrčati na teren kakanjske dvorane.

DOĐITE I PODRŽITE NAŠE MOMKE !!

SUBOTA 16.12.2017. godine u 18,00 SATI

KK Kakanj

Pročitajte više ...

Pobjeda u posljednjim sekundama

Odlična ekipa Zrinjskog nije imala sreće i doživjela je prvi poraz u domaćem košarkaškom prvenstvu. Hrabra i uporna ekipa Kaknja, sretno i spretno riješila je utakmicu u svoju korist. Ermin Dedić je jednu sekundu prije kraja, dok su košarkaši Zrinjskog pazili da ne naprave faul, „odbojkom“ na koš ubacio loptu i donio preokret za konačan rezultat 72:71.

Pročitajte više ...

KK Kakanj - HKK Zrinjski

Sutra 09.12.2017 godine u sportskoj dvorani Kakanj sa početkom u 20,00 sati igra se derby utakmica 8 kola KK Kakanj - HKK Zrinjski.

Napunimo sportsku dvoranu Kakanj, ne štedimo svoj glas i dlanove, pomozimo našim košarkašima da ispune svoj cilj i da  se nanese prvi poraz gostima iz Mostara.

Pročitajte više ...

Kakanj bolji od Bošnjaka

Ekipa Bošnjaka nije uspjela pružiti ozbiljan otpor košarkašima Kaknja koji su ozbiljnim pristupom sa energije dovoljnom za pobjedu večeras uknjižili nove bodove rezultatom 92:58

Pročitajte više ...

Pogledajte starije objave ...
top