Poziv za najbolju publiku

Trener Pandža i kapiten Muflizović zajedno sa igračima poručuju da ste nam večeras potrebniji nego ikad. Pozivamo sve ljubitelje košarke iz Kaknja iz okruženja da večeras dođu u sportsku dvoranu Kakanj da nam pomognu da zajedničkim snagama ostvarimo još jednu domaću pobjedu. U Kakanj dolazi najbolja BH ekipa, Prvak BiH, osvajač KUP-a i standardni član ABA lige KK Igokea Laktaši. Utakmica je na rasporedu večeras (18.04.2018) u 19,00 sati.

DOĐIMO I NAVIJAJMO ZA KAKANJ !

Pročitajte više ...

Poraz od Sparsa

U sportskoj dvorani Grbavica naši košarkaši poraženi su od ekipe OKK Spars, rezultatom 75-64

Pročitajte više ...

Sutra u dvorani Grbavica OKK Spras - KK Kakanj

Sutra 14.04.2018 godine u sportskoj dvorani Grbavica sa početkom u 21,00 sat igra  se utakmica 7. kola Lige za prvaka OKK Spars Ziraat Bank - KK Kakanj.

Uprava, igrači i treneri pozivaju sve svoje kakanjce da nam se pridruže u dvorani Grbavica i da pruže podršku našim košarkašima.

Dođimo i navijajmo za  Kakanj !!!

Pročitajte više ...

Poraz od Bosne Royal u Sarajevu

Rezultatsku prednost i rezultatski priključak u igri sa Bosnom, Kakanj je drža sve do pet-šest minuta do kraja utakmice. Nakon toga Bosna je kontrolisala utakmicu i pobjedila rezultatom 78:67

Pročitajte više ...

Nedjelja u Skenderiji KK Bosna - KK Kakanj

U nedjelju u okviru petog kola Lige za prvaka naši košarkaši gostuju kod ekipe KK Bosna Royal. Utamica se igra u nedjeju 08.04.2018 godine u dvorani Skenderija sa početkom u 19,00 sati.

 

DOĐIMO I ZAJEDNO PODRŽIMO NAŠE KOŠARKAŠE

Pročitajte više ...

Pogledajte starije objave ...
top