Pobjeda Širokog

U nedjelju naši košarkaši igrali su u Širokom Brijegu utakmicu protiv prvaka BiH. Naši košarkaši pružili su sigurno dobar otpor mladoj i poletnoj ekipi Širokog. Prvo poluvrijeme smo odighrali odlično, a u drugom Široki pokazujue zašto je prvak BiH i dolazi do pobjede rezultatom 99 - 87. Nakbolji u našim redovima bio je Jovan Đorđević Marinković sa 26 poena. Iduće kolo čeka nas utakmica u Mrkonjić Gradu protiv ekipe KK Maldost. Utakmica se igra 18.01.2020. godine u 18,00 sati.

Pročitajte više ...

U nedjelju svi putevi vode u dvoranu

Našim košarkašima svaka domaća utakmica je nabitnija. U nedjelju je jedna od takvih utakmica. U goste našim košarkašima dolazi ekipa HKK Zrinjski koja u zadnje vrijeme igra dobru košarku, a to nam pokazuju i dvije pobjede u zadnja tri kola (OKK Sloboda kući i HKK Čapljina u gostima). Ekipa Zrinjskog nalazi se na 9 mjestu prvenstvene tabele sa omjerom od 4 pobjede i 8 poraza,  a naši košarkaši na 8 mjestu sa omjerom od 5 pobjeda i 7 poraza.

UPRAVA, KOŠARKAŠI, TRENERI POZIVAJU KAKANJCE U SPORTSKU DVORANU KAKANJ U NEDJELJU 05.01.2020. godine u 18,00 sati DA SVOJIM DLANOVIMA I GLASOM POMOGNU NAŠIM MOMCIMA DA DOĐU DO ŠESTE POBJEDE U PRVENSTVU.

Pročitajte više ...

Košarkaši putuju u Čapljinu

Prvi dio sezone završen. U nedjelju se igra prva utakmica drugog dijela Prvenstva BiH. Naši košarkaši putuju u Čapljinu kod ekipe HKK Čapljina. Ekipa HKK Čapljina se nalazi na 11 mjestu prvenstvene tabele sa omjerom od 2 pobjede i 9 poraza dok su naši košarkaši nalaze na 8 mjestu prvenstvene tabele na omjeru od 5 pobjeda i 6 poraza. Utakmica se igra u nedjelju 29.12.2019. godine u GSD Čapljina sa početkom u 19,00 sati.

Pročitajte više ...

OKK Sloboda - KK Kakanj 74 - 63

Košrakaši Slobode bili su bolji u jedanaestom kolu prvenstva BiH od ekipe Kaknja, rezultatom 74:63

Pročitajte više ...

KK Kakanj - KK Bratunac 86 - 83

Izuzetno važna pobjeda Kaknja i sada je tim Benjamina Šabića na omjeru od pet pobjeda i pet poraza. Slijede dva teška gostovanja (Sloboda i Čapljina), tako da je ova pobjeda došla u pravom trenutku.

Pročitajte više ...

Pogledajte starije objave ...
top