Nedjelja u Skenderiji KK Bosna - KK Kakanj

U nedjelju u okviru petog kola Lige za prvaka naši košarkaši gostuju kod ekipe KK Bosna Royal. Utamica se igra u nedjeju 08.04.2018 godine u dvorani Skenderija sa početkom u 19,00 sati.

 

DOĐIMO I ZAJEDNO PODRŽIMO NAŠE KOŠARKAŠE

Pročitajte više ...

KK Kakanj - HKK Široki 80 - 71

Košarkaši Kaknja zabilježili treću pobjedu, od četiri odigrane utakmice. Ovoga puta u kakanjskoj dvorani poraženn je Široki rezultatom 80:71

Pročitajte više ...

Večeras SD Kakanj, KK Kakanj - HKK Široki

Svaka utakmica za sebe je najbitnija, međutim moramo priznati da je večerašnja utakmica jedna od onih najbitnijih u ovoj sezoni. Domaći teren trebao bi biti neosvojiv za druge ekipe. Ekipa Širokog je vrlo dobra ekipa koja je iz Kaknja nosila pobjede. Zato igrači, treneri i Uprava kluba poziva kakanjce i sve prijatelje iz okruženja da večeras dođu i da napune kakanjsku dvoranu i da svojim dlanovima i navijanjem pomognemo našem klubu da dođe do treće pobjede u Ligi za prvaka. Utakmica se igra večeras 04.04.2018 godine u SD Kakanj sa početkom u 18,30 sati.

DOĐIMO I NAVIJAJMO ZA KAKANJ

 

Pročitajte više ...

Poraz u Laktašima

Kakanj bolji u prvom poluvremenu (33:42), dok je Igokea u drugom bila daleko ubjedljivija (58:33), što je na kraju značilo 16 razlike za domaće košarkaše 91:75

Pročitajte više ...

KK Kakanj gostuje u Laktašima

U okviru 3. kola LIge za prvaka naši košarkaši u subotu 31.03.2018 godine gostuju kod prvaka BiH KK Igokea. Utakmica u Laktašima počinje u 19,00 sati i može se pratiti preko youtube kanala KS BiH.

Pročitajte više ...

Pogledajte starije objave ...
top